Lucasbolwerk 16
Utrecht, Utrecht 3512

De LAN-party begint met een heuse ALV (donderdag 16:00 uur). Op deze ALV is er de mogelijkheid voor n00bs om geinstalleerd te worden als echte n3rds. Wil je lid worden van het l33tste dispuut van Biton, stuur dan uiterlijk op 31 juli een mailtje naar aa. Administr4t0r met daarin je volledige naam en de wens geinstalleerd te worden.

Tijdens deze LAN zullen wij diverse spellen spelen, zoals Call of Duty, Need for Speed, Age of Empires, of welk spel jij ook wilt spelen. N3rds kunnen op de wiki de inventaris bekijken en aangeven welke spellen ze leuk vinden. Ook zal er ruimte zijn om een paar tvs en consoles neer te zetten (wij regelen de tvs).

Voor de LED spelers onder ons: op de zaterdag van de LAN (4 augustus) zullen er twee LED sessies zijn. De eerste zal om 12:00 beginnen. Je mag echter maar aan 1 sessie meedoen met hetzelfde karakter, dus dit is de ideale kans om ook je andere karakter eens mee te laten spelen.

Om het iets makkelijker te maken, zal er ook voor deze LAN een computerophaaldienst (en wegbrengdienst) zijn. En omdat we ook aan de werkende n3rds onder ons denken, zal dit plaatsvinden op woensdagavond vanaf 6 uur. Wil je dus dat je computer en monitor enzo worden opgehaald, moet je mij even een mailtje sturen voor 31 juli. (Er is overigens een maximum gesteld aan 1 monitor per persoon en het wordt op prijs gesteld als je een flatscreen of niet al te grote monitor meeneemt i.v.m. ruimtegebrek.)

Er wordt gezorgd voor genoeg Golden Power en games. Natuurlijk ben je ook welkom om even te komen kijken en misschien is er wel een computer vrij waar je op kunt spelen.

Official Website: http://www.n3rddispuut.nl

Added by nieske on May 11, 2007