Charlotte van Pallandtlaan 12
Voorburg, South Holland 2272 TR

Niet alleen onze wereld, maar zeker ook het internet, wordt steeds meer gedomineerd door multimediale content. Alleen al op YouTube wordt elke minuut 48 uur aan videomateriaal geüpload. Op sites als Flickr, Pinterest en Facebook worden elke minuut duizenden foto’s en afbeeldingen geplaatst. Daarnaast zijn er tal van projecten waarbij bijzonder en vaak uniek beeldmateriaal wordt gedigitaliseerd en via internet beschikbaar komt.

Het opsporen van beeldmateriaal, multimedia en geluidsbestanden is echter niet eenvoudig. Het vereist geheel andere zoekmethodieken dan bij het zoeken naar tekst. Kennis van de meest voorkomende ontsluitingsmethoden en inzicht in bestandformaten en specifieke kenmerken zijn de basis om op succesvolle wijze het gewenste materiaal te vinden.

Tijdens de nieuwe ééndaagse training van GO Opleidingen komen verschillende zoekstrategieën voor het gericht zoeken naar beeld, geluid en multimedia uitgebreid aan de orde. U gaat daarbij ook zelf uitgebreid hands-on aan de slag met verschillende praktijkopdrachten.

Official Website: http://www.goopleidingen.nl/IZBG

Added by LeenLief on May 15, 2012

Interested 2