Slavonska avenija 6
Zagreb, Grad Zagreb 10000

T-HT konferencija Znanjem rastemo je dar znanja poslovnoj, akademskoj i studenskoj zajednici u Hrvatskoj, kao i T-HT-ovim zaposlenicima. Dovodeći priznate govornike svjetskoga glasa, T-HT konferencija stavlja naglasak na nove tehnologije i sadržaje, ali i na važnost postojanja vizije, ideja, inovacija i smjernica za budućnost te važnost na razmjenu znanja kao jednog od pokretača rasta pojedinca, ali i društva u cjelini.

Ove će godine T-HT konferencija ugostiti dva iznimna govornika – svjetski poznatoga i priznatoga profesora Muhammada Yunusa, dobitnika Nobelove nagrade za mir 2006. godine i utemeljitelja banke Grameen te profesora Dana Arielyja, priznatoga stručnjaka i jedne od ključnih figura u području bihevioralne ekonomije. Konferencija će se održati u četvrtak 1. listopada 2009. godine u Hypo Expo Centru u Zagrebu.

Ideja same konferencije, koja je prvi put u organizaciji T-Hrvatskog telekoma održana prošle godine, jest ugostiti ugledne pojedince, eksperte i individualce koji svojim idejama, razmišljanjima, djelima i projektima na lokalnoj i globalnoj razini na prepoznatljiv način pridonose i pomažu čovječanstvu, potiču na razmišljanje ili pokreću na akciju. Smatramo kako je to u današnje turbulentno vrijeme naročito važno.

"Trenutačno se događaju korjenite društvene ali i individualne promjene u kojima se propitkuju stare vrijednosti i postavljaju nove. U tome procesu redefiniranja postojećega stanja želimo potaknuti pojedince da krenu od sebe i usmjeravamo pozornost na znanje, ideje, vizije i akcije koje mijenjaju život na bolje…", Ivica Mudrinić, predsjednik Uprave i glavni direktor T-HT-a

Official Website: http://www.t.ht.hr/odgovornost/konferencija/

Added by BerislavLopac on September 23, 2009

Interested 1