Cartesiusweg 90a
Utrecht, Utrecht 3534 BD

Windmill is het geesteskind van de Londense lo-fi knutselaar Matthew Thomas Dillon die met zijn CD Puddle City Racing Lights door de doorgaans toch zure Engelse muziekkritiek werd overladen met lof, van de NME en BBC tot aan dagbladen als The Sun & the Independent. In Nederland was Windmill al eens te zien op Crossing Border en verkocht zijn plaat vrij goed voor een independent label (Melodic Records & Friendly Fire) geholpen door het feit dat de band ook een Twee Meter Sessie deed. En de muziek? Check het zelf en wedden dat namen als Daniel Johnston, Flaming Lips en Antony & the Johnsons je te binnen schieten... Bovendien de enige show in Nederland dus niet missen!

Windmill http://www.myspace.com/windmillband
Origineel huiskamer project van Matthew Thomas Dillon uit Londen dat hoge ogen gooide in de Engelse pers. Psychedelische pop met melancholieke inslag van hoog niveau. Muzikaal verwant aan bands als Flaming Lips, Mercury Rev, The Polyphonic Spree en Arcade Fire.

The Black Atlantic http://www.myspace.com/theblackatlantic
CD PRESENTATIE - the Black Atlantic reisde af naar New York om opnames te maken in het kader van het "In A cabin with" project. Het resultaat verschijnt op de debuut cd die vandaag gepresenteert wordt! Indringende singer-songwriter / indie folk, denk sufjan stevens / great lake swimmers.palloc http://www.myspace.com/palloc
De indieband Palloc brengt spannende popsongs. Palloc’s debuutalbum ‘A tree in our city’ werd eind 2008 uitgebracht en doet denken aan bands als: lampshade, jeniferever en low!

Official Website: http://www.dbstudio.nl/live.php?id=758#758

Added by breun on August 30, 2009

Interested 1