Obala Vladimira Nazora 1
Rovinj, Istarska 52210

Tražite nove ideje koje će unaprijediti vaše poslovanje, svjesni ste brojnih novih tehnologija, ali želite inspiraciju kako ih primijeniti u vašoj tvrtki? IT stručnjak ste koji uvijek mora biti u toku s novim trendovima i tehnologijama kako biste ih mogli primijeniti u svojem okruženju ili ponuditi svojim korisnicima? Nema boljeg mjesta za traženje novih i drugačijih ideja nego na vodećoj poslovno-tehnološkoj konferenciji u Hrvatskoj – Microsoft WinDays11!

Konferencija Microsoft WinDays11 održat će se od 4. do 8. travnja 2011. u Rovinju te će ponovno objediniti dvije konferencije:

* tehnološku konferenciju Microsoft WinDays11 Technology, 4.4.-7.4.2011.
* poslovnu konferenciju WinDays11 Business, 7.4.-8.4.2011.

Još više povezani sadržaji te središnja mjesta za druženje tehnoloških i poslovnih posjetitelja otvorit će brojne nove prilike za razmjenu mišljenja i ideja. Nastavljamo graditi konferenciju na dobrim temeljima koje smo postavili prošle godine, želeći povezati aktivnu, uspješnu i inovativnu hrvatsku IT industriju s ključnim poslovnim ljudima u zemlji. Zašto već sada ne biste rezervirali ove datume u svojem kalendaru i pridružili nam se na WinDays11?

Official Website: http://www.mswindays.com

Added by BerislavLopac on March 13, 2011

Interested 1