İstiklal Caddesi,Beyoğlu
Istanbul, Istanbul

White Lion'u Karsılamaya Hazır mısınız?

Evet, Whitesnake'den sonra beyaz aslan da yolda... 1 Aralık 2006 Cuma günü 80'li yılların kült gruplarından White Lion Istanbul'da, 2 Aralık 2006 Cumartesi ise Ankara'da olacak.

Mike Tramp’in yüzlerce müzisyenle geçmis yıllarda dünyayı turlayıp içlerinden kendi elleriyle seçtigi askerlerin olusturdugu grubun misyonu çok basit- “White Lion’un klasik sound’unu tüm dünyada bu müzigi hala yasayan insanlara aktarmak.

Grup 2005 yılının Subat ve mart aylarında 25 ayaklı A.B.D. turnesi yaptı ve ardından double live albümleri “Rocking the USA ’yı yaptılar. White Lion’ın 2005 yılındaki Bang your Head Festival’de (Almanya) özel konuk olarak ilan edilmesi geride 28,000 kapasiteli bir kalabalıgın White Lion sarkılarına sahitlik etmesini bırakmıstır. Hungry, Broken Heart, Lady Of The Valley, Wait ve Radar Love, Balingen alanında unutulmaz anlar yasattı.

White Lion Kasım ve Aralık 2006’da Avrupa’yı kapsayan turnesinde eski ve hit olmus sarkılarını izleyicilerle 2 saat boyunca paylasacak.2007 yılının nisan ayında yayınlanacak olan ve yepyeni White Lion sarkılarını kapsayacak olan albüm yeni jenerasyon hayranlarını önümüzdeki yıllarda da White Lion kükretecek.

www.echoesproduction.com

Official Website: http://www.biletix.com/live/wtsevent.php?Eventcd=GEKB5

Added by high0ne on September 11, 2006