Lijnbaansgracht 234a
Amsterdam, Noord-Holland 1017

15 maart, CC-NL en NRC.next vieren samen feest

Creative Commons Nederland en nrc.next vieren samen feest. Op donderdag 15 maart, een jaar na het verschijnen van het eerste nummer van nrc.next, wordt er in de Melkweg in Amsterdam een feest gegeven met als titel ‘What’s Next’. Op 15 maart wordt ook het ‘What’s next Album’ gepresenteerd, dat vanaf die dag ook te downloaden is op www.nrcnext.nl/1jaar. Het album bevat een selectie van vijftien onder Creative Commons gelicenseerde nummers uit alle delen van de wereld, geselecteerd door de redactie van nrc.next. Het feest gaat gepaard met debat, muziek een performance van sCrAmBlEd?HaCkZ! en veel dans onder de welbekende klanken van de ‘Que pasa’ clubavond van de Melkweg.

Zoals het past bij een open feestje vragen we geen toegang. Voor de lezers van nrc.next en de achterban van Creative Commons worden 500 kaarten beschikbaar gesteld. Wil je erbij zijn, stuur dan een e-mail met je naam naar [email protected] of [email protected] o.v.v. What’s Next feest 15 maart.

Programma

* 20.00 Open Doors
* 20.30 Welkom en introductie
* 20.45 Debat What’s Next? Met Hans Nijenhuis (chef redactie nrc.next) over openheid en journalistiek, Aaf Brandt Corstius over haar columns en een collectieve keuze van de In Beeld van de krant van 16 maart. Dit alles in de vorm van een live-opname van het tv programma Who’s next.
* 21:15 – 21:45 Korte presentatie “sCrAmBlEd?HaCkZ! is conceptuele software die het mogelijk maakt op een geheel nieuwe manier te spelen met beeld- en geluidsamples, door ze te hacken op een wijze die recht doet aan de eigenschappen van deze tastbare muzikale herinneringen.” (Meer informatie: http://www.popmodernism.org/scrambledhackz/?c=1)
* 21:45 – 22:15 Remix ‘The next album’ ondersteund door VJ Yafit Taranto
* 22:15 – 22:45 Scrambled Hackz performance
* 22:45 – 04:00 Que Pasa: dance!

Official Website: http://creativecommons.nl/nieuws/?p=286

Added by maartenbrinkerink on March 2, 2007

Comments

Marco_Raaphorst

NRC.net goes open I presume?

;p