Bemuurde Weerd
Utrecht, Utrecht

Entree: €9 (dagkaart) / €15 (passepartout)
Kassa open: 20:45

Op 22 en 23 december aanstaande zal de achtste editie van het jaarlijkse Weekend van het Kippenvel plaatsvinden in EKKO.

Op het menu staat de troubadour van 2008 Lucky Fonz III. De wonderlijke liedjes van deze Essent Award winnaar luiden het weekend in. Ook LPG zal komen spelen. Bij de Nederlandse première van Control speelden zij Joy Division en aanverwante nummers zoals geen band dat ooit tevoren deed. Vanavond doen ze het alles behalve dunnetjes over aangevuld met eigen werk. In de nacht bezegelt The Madd de euforie met hun niet te stoppen early Beatles feelgood tunes. Vervolgens gaan we door met de Kippenvel dansavond verzorgd door St. Paul.

Op zondag opent Tjeerd van Voicst het bal met een vrije opdracht. Akoestisch, covers, andere uitvoeringen. Verwacht niks. Verwacht alles. Ook kan er traditioneel eigenwijs gedaan worden tijdens de fameuze Kippenvel Popquiz. We take no prisoners! Het slotakkoord is voor niemand minder dan Flip Kowlier, Belgisch liedkunstenaar en favoriet van de Avond van het Kippenvel. 22 en 23 december is het weekend waarvoor geen enkel excuus geldt. Kippenvel!

Official Website: http://www.ekko.nl/site/?maand=12&programmaid=87

Added by breun on December 1, 2007

Comments

Interested 1