Slavonska avenija 6
Zagreb, Grad Zagreb 10000

Priča prva. Vi ste žena. Imate od 25 do 35 godina mladosti. Trenutno ste u vezi s muškarcem. Rođeni ste u Velikoj Gorici, živite u Zagrebu. Završili ste ekonomski fakultet. Volite plesati, igrati badminton i kupovati obuću - moderne cipele. Zar Facebook sve to zna?! Pa kako? Sami ste mu to rekli. I zato vidite one oglase sa desne strane na Facebook-u.

Priča druga. Pratite omiljeni blog "Volim more" kroz RSS kanal, igrate interaktivnu igru "Budi fora, skokni do mora" na mikro web sajtu jedne turističke agencije, pratite Twitter account - twitter.com/volim_more i primate najnoviji newsletter na e-mail sa akcijskim ponudama za ljetovanje na Jadranskom moru. Sve to dio je marketinške kampanje te jedne agencije. No, da li su Vam omogučili i da interaktivno komunicirate sa drugima koji također putuju na Jadransko more, te gdje možete novim prijateljima poslati fotke sa ljetovanja u Dubrovniku kad se vratite? I, naravno, tagirati ih. Ah, pa što nisu otvorili i grupu na Facebook-u.

Gibate li se stvarno u ritmu novih društvenih valova? Ili samo mislite da znate taj moderan ples? :)

Vrijeme je da se educirajte se za web poslovanje i internetski marketing. Krenite se gibati u ritmu! Škola plesa za internetski marketing kroz društvene medije očekuje polaznike na novoj edukativnoj konferenciji pod nazivom...
Web::Strategija 6 - Ritam društvenih valova

U pripremi je šesta društvena Web::Strategija - marketing konferencija. Očekujte na Web::Strategiji jedinstvenu edukaciju u regiji o internetskom marketingu kroz društvene medije, druženje (networking, pronađite poslovne partnere) te kao i uvijek, nešto novo - zabavne društvene igre, društvena web radionica (skraćeno "DruWeRa") i "web party" za sve članove društvenih medija! Za prijavu kliknite ovdje.

Dakle, organizatori žele da očekujete jedinstvenu edukaciju, druženje, zabavu i - ples u ritmu društvenih medija! :)

Added by BerislavLopac on August 7, 2009

Interested 1