Slavonska avenija 6
Zagreb, Grad Zagreb 10000

Četvrta Web::Strategija, konferencija o internetskom marketingu s temom kontekstualnog oglašavanja, održati će se u Zagrebu (Hrvatska), u reprezentativnom prostoru Hypo EXPO XXI centra (na 1. katu) početkom ožujka na dan 05.03.2009. (četvrtak) i svim prisutnima će prije svega pružiti edukaciju te informacije o najnovijim trendovima kontekstualnog oglašavanja.

Kontekstualno oglašavanje (smisleno oglašavanje, tematsko oglašavanje) važan je dio strategije za internet (web) marketing svake moderne web stranice. Do nedavno je tek mali broj domaćih tvrtki ulagao u kontekstualno oglašavanje. No, uključili su se i veliki igrači i stvari su se zakomplicirale za one manje.

Četvrta Web::Strategija će i malima i velikima objasniti neka pravila online oglašavanja kroz kontekstualne oglase kako bi njihove kampanje bili učinkovitije od ostalih.

http://www.WebStrategija.com/04
http://www.webstrategija.com/04/marketing_konferencija
http://www.webstrategija.com/04/sem_konferencija
http://www.webstrategija.com/04/internet_web_marketing
http://www.webstrategija.com/04/web_promocija
http://www.webstrategija.com/04/tekstovni_oglas
http://www.webstrategija.com/04/online_oglasavanje

Official Website: http://www.webstrategija.com/04/kontekstualno_oglasavanje

Added by MOG on December 18, 2008

Comments

MOG

Otvorena je Facebook grupa Web::Strategija u kojoj će svi članovi moći saznati novosti o nadolazećim konferencijama, te saznati kako doći do povoljnijih cijena kotizacija.

http://www.facebook.com/group.php?gid=38911153612