Miramarska 24
Zagreb, Grad Zagreb 10000

WebMarket konferencija 2009

WebMarket konferencija 2009 je prva konferencija posvećena poslovanju putem Interneta u Hrvatskoj s posebnim naglaskom na online trgovinu (webshopove). Iako mlado, hrvatsko internetsko tržište iznjedrilo je primjere dobre prakse koji su postali ohrabrujuća smjernica za sve one koji su svoje poslovanje proširili i na virtualno tržište ili će započeti isključivo internetsko poslovanje. Na konferenciji će biti prezentirani potencijali, mogućnosti, izazovi i poteškoće internetskog tržišta i online prodaje u Hrvatskoj, primjeri dobre prakse iz Hrvatske ali i svijeta.

Tko: Allianz Direct i interactive.agency
Gdje: Hotel Internacional
Kada: 30. i 31. ožujka 2009. godine

Cilj WebMarket konferencije

Edukacija o mogućnostima interaktivnog poslovanja, upoznavanje sa svima aspektima online poslovanja i funkcioniranja webshopa. Konferencija će malim, srednjim i velikim tvrtkama pružati informacije o svima aspektima online poduzetništva, ukazati kako plasirati i oplemeniti sredstva kroz internet poslovanje i uspješno prezentirati svoje proizvode i usluge u virtualnom svijetu.Ova će konferencija na jednom mjestu, zahvaljujući predavačima,primjerima iz prakse i posjetiteljima, otvoriti nova pitanja, ali i pružati odgovore vezane uz internetsko poslovanje kao nove tržišne grane koja u sebi krije veliki potencijal.

WebMarket konferencija namijenjena je:

* profesionalcima i početnicima iz on-line industrije (svima koji su već ogrezli u internetsko poslovanje, vlasnicima webshopova, početnicima ili onima koji razmišljaju o online trgovini kao trgovini budućnosti)
* zaposlenicima u marketingu i korporativnim komunikacijama, brand managerima (koji žele upoznati nove načine promocije poslovanja i jačanje brand na internetskom tržištu)
* direktorima i voditeljima prodaje (svima onima koji žele providjeti nove kanale prodaje za svoju tvrtku)
* kreativnim i medijskim direktorima
* voditeljima u kontaktnim centrima i svima ostalim zainteresiranim za području upravljanja odnosa sa korisnicima i kupcima
* stručnjacima za business intelligence

Official Website: http://webmarket.com.hr

Added by BerislavLopac on February 16, 2009