Našice
Našice, Osijek-Baranja

Web.Štagalj 08, slavonska inačica Web.Konobe održane na Krku prošle godine.

Čist neformalno druženje i intimno opuštanje u ravnoj nam Slavoniji. :)

Subota (11.10) -- početak u 15:00 sati, malo neko ćakulanje, upoznavanje ovo ono, smještaj u sobe u hotelu i bacanje ključeva auta iza ramena, za svaki slučaj. :)

Dalje nas bus vozi u jedan zanimljiv privatni ZOO vrt, čisto iz zajebancije a i fora je -- poslije toga se selimo na jedno prelijepo seosko imanje (jezero s čamcima, priroda, starinsko imanje) gdje će se spravljati pravi redneck čobanac, a u međuvremenu narod može uz booogatu slavonsku platu (par vrsta sireva, domaći kulen, sunka, kobasica, suhi vrat) malo ćakulat uz tamburice i vatru i tako to.

Poslije alkoholnog harakirija i kad se "umorimo", busom pichimo nazad u grad, te po vlastitom izboru brijači mogu nastavit brijat po nekom od otvorenih klubova ili se povući u hotel i na spavanac...

Ujutro doručak, individualno povraćanje (tu ja glavnu ulogu igram!), ovo ono, malo ljudikanja i napuštanje brloga do 12 sati te odlazak svojim kućama i tak to.

Kompletan aranžman: prijevoz busom za vrijeme boravka, živa svirka, ulaznice za ZOO, noćenje s doručkom, bogata slavonska večera eat all you can :), besplatna rakija i domaće vino iznosi 400 kn po glavi stanovnika.

Svi zainteresirani mogu se javiti Siniši Dukariću na [email protected] -- ali požurite jer je broj prisutnih ograničen!

Added by BerislavLopac on September 29, 2008