Piet Heinkade 179
Amsterdam, Noord-Holland 1019 HC

Het Waag Society fablab, gevestigd op de 3e verdieping van Pakhuis de Zwijger, zal tijdens de Uitmarkt ‘08 op zaterdag 30 augustus en zondag 31 augustus van 11.00 tot 16.00 uur open zijn voor het publiek, en dan met name de jeugdige bezoekers.

Het programma

Zelf snoep ontwerpen en maken met een computer? En nog lekker ook! Neem zaterdag of zondag je ouders mee naar Waag Society’s fablab in Pakhuis de Zwijger en ontwerp samen je eigen snoep met de hulp van professionele snoepkunstenaars van Papabubble en onze fablab specialisten. Je favoriete held, je eigen gezicht, of misschien toch stiekem het bedrijfslogo van je vader als een snoepje, het kan en mag allemaal in het fablab. Een speciale computer maakt voor jouw de allerlekkerste snoepjes, met een druk op de knop gaat de machine aan het werk en zet je ontwerp om naar een oogstrelende lekkernij. Hou je toch meer van een boterham? Beleg dan eens je boterham met je eigen naam in 3d duo penotti.

Meer informatie over het Waag Society fablab op fablab.waag.org.

De Uitmarkt in Amsterdam wordt jaarlijks aan het begin van het culturele seizoen gehouden tijdens het laatste weekeinde van augustus. Alle culturele instellingen geven dan alvast een voorproefje van wat er het komende seizoen te zien en te doen is in de stad.

Official Website: http://www.fablab.waag.org

Added by Waag Society on August 25, 2008

Interested 2