Nikolaskerkhof 10
Utrecht, Utrecht

Zaterdag 7 en zondag 8 november staan in het teken van 'Niemandsland'. Het is dan 20 jaar geleden dat de Berlijnse muur ten val is gekomen. Culturele zondagen wijdt hier een speciale editie aan, en Born Digital heeft hierin haar eigen, zeer uitgebreide programma!

Nieuwe media en nieuwe creativiteit staan centraal waarbij verschillende hoog aangeschreven artiesten uit Berlijn zullen exposeren en zullen samenwerken met Utrechtse artiesten.

Het hele weekend lang kan er genoten worden van de meest bijzondere digitale kunst en performances. Een combinatie van unieke en innovatieve installaties, tentoonstellingen, presentaties en video's van toonaangevende, wereldwijd bekende artiesten zullen resulteren in een one of a kind ervaring. Daarnaast is er in dit weekend ook ruimte om zelf te leren en te participeren in de vorm van workshops, lezingen en interactieve installaties. Natuurlijk kan er na afloop elke avond flink gefeest worden onder de leiding van top of te bill DJ's en VJ's zoals Apparat, Pfadfinderei, Motomichi, A MAZE en 030303 dj's.

Deze crossover van kunst, media, muziek, vormgeving en design vindt plaats op drie verschillende locaties in Utrecht: Centraal Museum Studio, de Toonkamer en Tivoli de Helling. Het programma liegt er niet om; er bestaat geen goede reden om dit te missen!

Official Website: http://www.borndigital.nu/borndigital/utrecht-meets-berlin

Added by kaeru on October 18, 2009

Interested 2