Cartesiusweg 90a
Utrecht, Utrecht 3534 BD

Uncle Frankle presenteert de nieuwe EP..., verder treden op Only seven left en Yellowdogs. En dat allemaal gratis en voor niets! |Tussen de bands en nafloop de rest van de avond draait DJ Dennis Sille, (o.a. bekend van Club Buskruit) vette indie muziek.

UNCLE FRANKLE http://www.myspace.com/unclefrankle

Vandaag het feestje van de nieuwe EP van Uncle Frankle. grainy, catchy music that dazzles the crowd. De Utrechtse indie-rock band Uncle Frankle released vanavond hun debuut EP, opgenomen en geproduceerd door o.a. Arend van der Zee (oud-manager Racoon). Uncle Frankle is o.a. bekend van De Wereld Draait Door, optredens in Ekko met Little Man Tate en Look See Proof en ze speelde onlangs op het Reeperbahn Festival in Hamburg, met bands als TV On The Radio, Blood Red Shoes, Foals en The Subways. Een live act die je niet wilt missen! The music: Three voiced harmonies combined with rugged guitar-riffs and jarring rhythm shifts inevitably result in a jolting live show and a bouncing crowd.

ONLY SEVEN LEFT http://www.myspace.com/onlysevenleft

Met een gemiddelde leeftijd van 18 jaar toont only seven left een ongekend doortimmerd geluid, ge├źnt op britpop en met optredens achter de rug bij vpro,paradiso, melkweg enzovoort.

YELLOWDOGS http://www.yellowdogs.nl

Official Website: http://www.dbstudio.nl/agenda/agenda.php?id=700#700

Added by breun on February 12, 2009

Interested 1