Cartesiusweg 90a
Utrecht, Utrecht 3534 BD

Spetterende afsluiting van de Utrechtse Ragweek. Tijdens de Ragweek, die van 26 tot en met 30 mei plaatsvindt in Utrecht, slaan verschillende studentenorganisaties de handen ineen om geld in te zamelen voor twee goede doelen.

Op het programma van de avond staat We love people in bearsuits, bestaande uit drie jongens in berenpakken. Of ze nou regelrecht uit het Duitse Berenbos komen, of gewoon uit Utrecht; met hun eigenzinnige electropop weten ze de sfeer er goed in te krijgen.

Rode Sessies trad pas één keer op, afgelopen februari in Ekko. Wel hebben 'electronic wizard Mattew' en 'keyboard monster Steve' de nodige podiumervaring; samen zaten zij al in de funk/jazz/electro-band Super Salad. Als Rode Sessies gooien zij het helemaal over de electronische boeg, met beats, toetsen en vooral een hoop synths!

Natureboy onderscheidt zich van het zoveelste gitaarbandje door rock te combineren met jazz-, funk- en rapinvloeden en door de toevoeging van trompet aan de standaard instrumenten. Ook van dit vijftal mag een feestelijk optreden verwacht worden.

Uitraggen in dB's wordt georganiseerd door Spontaan, een kleine studentenvereniging, die zich middels het organiseren van benefietactiviteiten, lezingen en vrijwilligerswerk inzet om de sociale betrokkenheid onder studenten te vergroten.

De toegang voor de avond bedraagt €5, het feest begint om 21:00 uur en zal duren tot ongeveer 03:00 uur.

http://utrecht.ragweek.nl/
http://www.uaf.nl/
http://www.mysakenya.org/
http://www.natureboy.nl/
http://www.rodesessies.nl/
http://www.welovepeopleinbearsuits.nl/

Official Website: http://www.spontaanutrecht.nl/

Added by breun on May 24, 2008

Interested 1