Maliebaanstation 16
Utrecht, Utrecht 3581 XW

U bent van harte welkom om de uitreiking van de eParticipatie Award 2009 bij te wonen. Dit gebeurt tijdens de slotbijeenkomst Proeftuin eParticipatie op 3 december 2009 in het Spoorwegmuseum in Utrecht.

Winnaars via Twitter bekend
Ank Bijleveld-Schouten, staatssecretaris van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, zal tijdens een inspirerende lunchbijeenkomst voor de tweede keer de e-Participatie Award uitreiken. Eén aan het beste eParticipatie initiatief uit de samenleving en één aan het beste eParticipatie-initiatief van een overheid. De eParticipatie Award 2009 is een erkenning voor de getoonde inzet van burgers en overheden om digitale middelen voor burgerbetrokkenheid te gebruiken.

De winnaars zullen tijdens de bijeenkomst ook via Twitter bekend gemaakt worden @Burgerlink #ePAW09.

Na de uitreiking van de eParticipatie Award gaan de aanwezigen met iemand van de Rijksvoorlichtingsdienst en een opiniemaker in debat over hoe ambtenaren omgaan met web 2.0. Wat zijn de gevolgen en de consequenties van web 2.0? Wat kan en mag je wel als ambtenaar, wat mag je niet. De gespreksleiding is in handen van Erwin Blom.

Het debat wordt gevolgd door een lunch waar de deelnemers onder leiding van een aantal inspirerende tafelheren en - dames verder zullen praten over hoe de overheid de mogelijkheden van web 2.0 kan gebruiken om op een transparantere, interactievere en efficiëntere manier te werken.

Meldt je aan door een mail te sturen aan #[email protected]

Official Website: http://www.burgerlink.nl/nieuws/2009/oktober/Uitnodiging-uitreiking-Award.html

Added by miekeflickr on October 13, 2009

Interested 1