Ferdinand Bolstraat 333
Amsterdam, Noord-Holland

Altijd en overal op de hoogte zijn van wat er in de wereld gebeurt? Je favoriete tv-programma op elk gewenst moment van de dag kijken? Dat kan met TV op je mobiel!
De grote vraag is: “Wordt mobiele televisie een succes”? Hardware-leveranciers, telecombedrijven en content-eigenaren zeggen volmondig ‘ja’. Maar in welke vorm? Via UMTS, of via broadcast – DVB-H ? Of blijven we gewoon video’s downloaden van het net? En is uiteindelijk dan toch het woord aan de consument?

Kom naar het congres ‘TV op de mobiel’ op 2 oktober 2007 en laat u op de hoogte stellen van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van mobiele televisie!
Actuele thema’s die tijdens deze dag aan de orde komen zijn:

“Show me the Money”
Rollen diverse partijen
Welke standaard?
De waardeketen en businesscase in beeld
Deze topsprekers hebben hun medewerking al toegezegd:

Uw dagvoorzitter: Drs.ing. Richard Lamb, trendwatcher en futuroloog, managing partner bij Trendwatcher.com (Klik hier voor zijn quote over ‘TV goes mobile’)
Rick Pijpers, Mobiel.tv
Ir. Mark de Buck, Vodafone Nederland
Michel Mol, publieke omroep
Laurens Rutten, Momac
Spreker namens Fd Mediagroep
Dit congres is hét ontmoetingspunt voor operators, content leveranciers, service providers, MVNO’s, broadcasters, fabrikanten en leveranciers en iedereen die te maken heeft met mobiele televisie.

Zorg dat u erbij bent! Schrijf u vandaag nog in en verzeker u van een plaats.

Tot ziens op 2 oktober in hotel Okura Amsterdam!

Official Website: http://www.euroforum.nl/scripts/cgiip.exe/WService=eur_new/srcw/pd.htm?prg=E58055&rbr=040_58055&categorie=&pdktype=&zoekwoord=&periode=

Added by ericvoigt on June 3, 2007