Kongsgårdsgata 2
Trondheim, Sor-Trondelag 7130

For 4. år på rad inviterer Frelsesarméen i Trondheim i samarbeid med Nidaros Brass Band til Trondhjemsnatt i Vår Frue kirke. De foregående konsertene har fylt kirka med flott musikk, fantastiske solister og musikere, og et lydhørt og interessert publikum!
Suksessen gjentas i år med nye, spennende solister.

Vi har vært heldig å få med oss solotrombonist Andrew Justice fra to av Frelsesarméens beste korps (International Staff Band og Enfield Citadel Band) i England. Han vil spille eget verk i tillegg til stykker i samspill med trombonerekka i Nidaros Brass Band.

Nidaros Strykekvartett (NSK) ble startet i Trondheim oktober 2003 og består av Ola Lindseth, Elisabeth Rolfsjord Uddu, Ragnhild Torp og Synnøve Volden. NSK utforsker gjerne nye genre og har bak seg samarbeid med bl.a. Sofia Gubaidulina og Marc Anthony Turnage såvel som Herborg Kråkevik og Sissel Kyrkjebø.

Lars Martin Myhre har gjennom snar 35 år vært aktiv på mange fronter innen musikk, musikkteater og utallige samarbeid med andre artister. Mest kjent er han for sitt samarbeid med Odd Børretzen, som starta allerede i 1981!

Som foregående år vil Trondheim Kammerkor (Norunn Illevold Giske) og David Scott Hamnes (orgel) delta med både eget repertoar og i “sampill” med de andre aktørene.

Nidaros Brass Band med sin dirigent Geir Ulseth, er som foregående år ryggraden i konserten, og det er lagt opp til et spennende og variert program med egne stykker og sammen med solistene. Vi er spesielt glad for å kunne presentere Peter Graham’s hørbare og svært utfordrende “The Last Amen”, som hovedverk på konserten.

Velkommen til en flott forestilling i Vår Frue kirke 13. november.
Vi gleder oss!

Alt overskudd fra konserten går til Frelsesarméens arbeid i Trondheim.

Official Website: http://www.nidarosbrass.com

Added by Nidaros Brass Band on October 28, 2011