C-jour Sint Romboutskerkhof 3
2800 Mechelen, Antwerpen 2800

Na een lange tijd een goede hobbyist in de hafabra-wereld te zijn geweest, is Timmy Daemen toch een hele nieuwe richting ingedoken en na drie jaar in het Maastrichts Conservatorium bij Jack Coenen (jazz-trb) nu in de leer bij Henning Berg(D)(jazz-trb) in Keulen. Actief bij de JackMillion bigband (Lanaken, Belgie), freelancer bij popbands en verschillende al dan niet jazz formaties.
David Demuynck was autodidact tot zijn 14de toen hij lessen begon te nemen in piano (lichte muziek). Hij volgde ook jazzpiano op het Conservatorium bij Frank Giebels. Hij heeft een brede achtergrond in zowel pop, cover, funk, latin, lounge als jazz. Hij is ook actief als componist in deze genres.
Na kennis opgedaan te hebben met verschillende instrumenten, als goede voorbereiding voor zijn studie muziektherapie in Nijmegen, heeft Johannes Vos besloten om zijn vaardigheden op de contrabas verder uit te diepen. Dit doet hij op het Maastrichtse Conservatorium, afdeling lichte muziek, bij Jan van den Boomen. Nu houdt hij zich vooral bezig met het functioneren in bezettingen van duo tot bigband en verder ook met de muzikale begeleiding van een plaatselijke cabaretier.
Dirk Oliestelder heeft veel pop en rock-ervaring opgedaan in lokale bands, en is nog veel bezig als geluidstechnicus en als DJ; hij volgde ook de lichte muziekopleiding in Maastricht bij Arnoud Gerritse en Ron Van Stratum, alwaar hij zich nu ook specialiseert in het spelen met combo, bigband, Latinband (percussie)...
De band is gevormd (en hervormd) in 2004. Zij brengen een mainstream standards-repertoire van swing, hardbop, latin, bossa en aanverwanten.
Timmy Daemen: trombone, David Demuynck: piano, Johannes Vos: contrabas, Dirk Oliestelder: drums.


Event submitted by Eventful.com on behalf of lejo.

Added by lejo on September 4, 2007

Interested 2