Boorstraat 107
Utrecht, Utrecht 3513

Entree: €7
Theaterzaal (restaurant op deze avond niet geopend)

Three Imaginary Boys: PopQuiz (±120 minuten)

Wegens succes geprolongeerd! Na de succesvolle editie van Festival a/d Werf '06, nu nogmaals de PopQuiz met de Three Imaginary Boys. Dankzij de Three Imaginary Boys (MC's Madcore, Lalas en DJ Madcat) is Utrecht besmet met het popquizvirus. De Boys zijn onder andere verantwoordelijk voor de [email protected] Deze quiz staat garant voor een gezellig avondje uit voor iedereen. Er wordt enthousiast meegezongen, gelachen om anekdotes uit de popgeschiedenis en antwoorden op bonusvragen worden ongegeneerd richting podium geschreeuwd. De beleving van popmuziek uit alle tijdperken en in alle stijlen staat centraal; het etaleren van popkennis komt op de tweede plaats.

Hanneke Paauwe / Villanella: Smeltende gedachten (±15 minuten)

Een meisje in een witte baljurk staat midden in een vijver van inkt, omgeven door een landschap van papiersnippers. En terwijl u toekijkt, stelt ze u zeer verrassende vragen zoals 'Zult u zichzelf missen als u dood bent?' 'Bestaat er liefde zonder tongzoenen?' of 'Droom jij in kleur of in zwart/wit?' En: 'Wat is belangrijker: Vragen stellen of antwoorden geven?'
Smeltende gedachten is een theatrale installatie waarin je wandelt over verdwenen teksten en balanceert tussen vraag en antwoord. Het staat je vrij antwoorden te geven of in stilte de vragen over je heen te laten komen. Hanneke Paauwe weet bestaande ruimtes te transformeren in nieuwe dimensies, waar je als toeschouwer je eigen weg in zoekt; al dan niet begeleid door een soms grappige, soms diepzinnige maar altijd spitsvondige eigen geschreven tekst.
Met: Elize Devliegher

Official Website: http://www.huisaandewerf.nl/programma.asp?folder=home.programma.september.Openingsavond

Added by breun on September 25, 2006