Mariaplaats 11-12
Utrecht, Utrecht 3511

THE FROWNS

Deze nieuwe Utrechtse band gaat het helemaal maken in 2008! Meng wat jaren ’60 brutaliteit à la The Doors met het meezinggehalte van Oasis en je krijgt de voortstuwende pop/rock van The Frowns.

Geen hijgerige rock-ballads waarbij iedere zin eindigt op "...yah", wél energieke gitaarmuziek met levendige teksten. Geen jazzy gefriemel of eindeloos geïmproviseer, wel rake klappen en nummers vol verrassingen.

Opgericht in 2007 door Hannes Hilgenkamp (zang/gitaar), Guido Meulendijks (lead gitaar), Jeroen Lugtigheid (bas/zang) en Ivo Nicolaes (drums), trekken de mannen er na een periode van intensief en minder intensief repeteren op uit om hun mix van experimentele rock en singer/songwriter pop live ten gehore te brengen.

Hun januari tour begint al op 12 januari in De Bilt. Voor meer info kan je kijken op http://www.TheFrowns.nl/. Stairway is dan ook erg blij met dat ze hun januari tour kunnen afsluiten in Utrecht.

PONOKA

Daarnaast komt ook Ponoka uit Utrecht spelen die indie/pop rockt. Ponoka is een kleine boerengemeenschap in Alberta, Canada waar de spil van deze nieuwe band, Rick de Gier, thans woonachtig in Zaandam, opgroeide. Op het debuut weet De Gier bijgestaan door wat vrienden een bijzonder goede indruk te maken. Op 'Hindsight' horen we een mengsel van singer/songwriter, pop, rock en lo-fi. Als referenties worden Lemonheads, Pavement, Sparklehorse en Eels genoemd, als we wat dichter bij huis blijven blijkt Ponoka ergens in het midden te zitten tussen labelgenoot anderson en Merry Pierce.

Meer info over Ponoka: http://www.ponokamusic.com/

Official Website: http://www.stairway.nl/node/137

Added by breun on January 28, 2008

Interested 2