Voorstraat 71
Utrecht, Utrecht 3512

Paul Marshall (UK) is een singer-songwriter uit Leeds. Hij laat zich beïnvloeden door Nick Drake, José
Gonzales en the Silver Jews. Mooie fingerpicking' gedreven liedjes over de belangrijke dingen des levens! Ook nam hij een B-kant op voor de laatste Jeniferever single. Check voor info www.myspace.com/paulmarshallyeah.

Rotterdam, een prachtige stad voor sommigen. Zeker wel voor het vijftal van The City Beautiful; hun nummers gaan over de alledaagse dingen in de stad, die de meeste mensen niet opvallen. Gespeeld in een stijl van My Bloody Valentine en Slowdive; edoch een geheel eigen stijl behoudend. Check voor meer info www.myspace.com/thecitybeautiful

Sennen is geen onbekende, Sennen is vét cool en Sennen komt bij ons spelen! Eindelijk, want ze stonden de afgelopen tijd in de studio en nu hebben ze weer tijd! Ze beweren rauwer en harder te zijn geworden en daar zijn we benieuwd naar, aangezien ze een vreemde instrumentale mix van muziekstijlen door elkaar husselen en zorgen dat geen emotie ongemoeid blijft. Mis ze niet!!! www.myspace.com/sennenband.

Guernica uit België heeft avant-rock op de website staan en dat vinden wij behoorlijk treffend. Wel in een ?en avant? optiek en niet echt verwant aan Avant-garde. Dus denk aan Sonic Youth meets Dinosaur Jr meets Blonde Redhead. Een nieuwe EP op zak en een hoop ervaring in acts als Wixel en A december Lake, dus dat komt wel goed! www.myspace.com/theguernica.

Added by wouter (frits) on December 5, 2006

Interested 1