Haarlem, Noord-Holland

TECHNOVISION & FULL SPECTRUM Present:
ALEXANDER KOWALSKI (GER),
the MFA (UK)
+ DJ Bart Skils (Volt, Traffic)
+ DJ Nuno dos Santos (Full Spectrum)

Technovision heeft een paar behoorlijke toppers van stal gehaald. Dit keer maar liefst twee live acts. De Duitse Alexander Kowalski werd ontdekt na een optreden in de bunker van de beruchte Berlijnse club Tresor. Sterke releases op het label van de club waren daarna snel geboren. De tracks werden per toeval opgepikt door Heiko Laux eigenaar van het Kanzleramt label, hij was direct overtuigt van zijn kwaliteiten en tekende Kowalski voor zijn label. Daarna ging het balletje pas echt rollen. Inmiddels worden zijn platen gedraaid door de ?superstar? techno DJs over de gehele wereld.

Het Britse MFA is herhaaldelijk vergeleken met zwaargewichten als Chemical Brothers, Orbital en Underworld. Is dit de topper van de toekomst? Als het aan ons ligt wel. Verwacht een eclectische mix van breaks, techno, trance en electro!

De twee live acts worden omlijst door DJs Bart Skils en Nuno dos Santos. Bart is resident van de toonaangevende feesten Volt en Static en haalde keer op keer de absolute top van de technoscene naar Nederland. Nuno dos Santos is de vaste DJ van Full Spectrum en zette al meerdere keren de zalen van Patronaat op zn kop!

Added by Herman on December 28, 2005

Interested 1