Onderwijsinstellingen hebben de laatste jaren veel geinvesteerd in onderwijsvernieuwing. De vraag is: Wie en wat zijn er nodig om innovatie een duurzame plaats te geven in het onderwijs? Het belang van eigenaarschap speelt hierin een grote rol. Wie is de eigenaar van content, infrastructuur, kennis en kwaliteit? Is de onderwijsinstelling eigenaar? Of zijn dit ook de gebruikers; studenten en docenten? En zijn er nog andere partijen betrokken? Het vraagstuk “Wie aan zet is” bij verschillende aspecten van onderwijsinnovatie komt in twaalf tracks tijdens de SURF Onderwijsdagen 2008 aan de orde.

Op dinsdag 11 november gaan de SURF Onderwijsdagen 2008 van start met een reeks van preconferenties. Daarna volgt gedurende anderhalve dag een gevarieerde mix van (internationale) keynote sprekers en diverse parallelle sessies. Net als voorgaande jaren is er een informatiemarkt, waar instellingen en bedrijven hun producten, kennis en expertise aanbieden.

Tot slot bieden we natuurlijk de mogelijkheid tot het belangrijkste van alles: het aanzetten tot contacten met andere experts en netwerken met collega's!

Official Website: http://owd2008.surf.nl/owd2008/

Added by Hans Mestrum on July 21, 2008