Saturnus 1
Amersfoort, Utrecht NL

Zoals u van Sun gewend bent gaat het ook dit jaar weer om een prikkelende en inspirerende middag, vol discussie en opinie, over de dagelijkse én toekomstige praktijk van de ICT-Architect. Het thema van deze vierde editie is Web 2.0.

Wat is dat Web 2.0 eigenlijk in termen van architectuur. Is het een hype of niet? Interactief internet, virtual life, second life, streaming media, en value sensitive design. Mooie begrippen en mooie ontwikkelingen, maar wat zijn hiervan de consequenties voor de ICT-Architect?

Andrew McGregor, Regional Director, EMEA van het bedrijf: Text 100 Public Relations. Zij zijn het eerste PR & Marketing bureau dat een kantoor heeft geopend in SecondLife om d.m.v. "trend detectie" aan de weet te komen hoe je "branding" om uit eindelijk met virtuele producten geld te verdienen in deze virtuele wereld, aan kunt pakken.

Hans Appel, CTO van Sun, en Prof. Jeroen v.d. Hoven verzorgen de aftrap en bieden u naast Andrew de eerste handreikingen aan, maar zoals gebruikelijk staat deze middag ook nu weer in het teken van 'halen en brengen'. Wij verwachten van eenieder een actieve deelname, onder de bezielende leiding van Victor Deconinck.

Reserveer dan 15 maart 2007 in uw agenda, en schrijf u nu vast in.

Official Website: http://www.sun-evenementen.nl/it-arch/index.php

Added by alper on January 24, 2007