Slavka Krautzeka 83 a
Rijeka, Primorsko-Goranska

Kako je u proteklih godinu dana održavanja Startup srijeda privukla veliko zanimanje i sudionike iz svih krajeva Hrvatske, odlučili smo se odazvati brojnim pozivima te povremeno organizirati i u drugim gradovima osim Zagreba.

U suradnji sa Znanstveno-tehnologijskim parkom Sveučilišta u Rijeci organizirat ćemo Startup srijedu na temu “Poslovni anđeli – izvor financiranja” gdje će težište biti na Hrvatskoj mreži poslovnih anđela. Prezentacija će dati odgovore na pitanja: Tko su poslovni anđeli? Kako doći do njih? Kakve projekte financiraju? Što je to “pametno financiranje”? te više informacija o Hrvatskoj mreži poslovnih anđela i hrvatskim poslovnim anđelima. Nakon predavanja će slijediti pitanja i odgovori sa članovima CRANE-a.

Gosti na Startup srijedi će biti Mihovil Barančić – predsjednik Udruge poslovnih anđela, Dalibor Čvek – tajnik Udruge i Berislav Lopac – suosnivač CRANE-a.

Startup srijeda će se održati iduću srijedu, 12. listopada 2011. godine s početkom u 16.00 sati u Znanstveno-tehnologijskom parku Sveučilišta u Rijeci d.o.o., Slavka Krautzeka 83/a, Rijeka (učionica na prvom katu).

Startup srijeda je otvorena za sve, a kako bi ste se registrirali za dolazak, molimo da popunite prijavni obrazac te ga pošaljete do ponedjeljka, 10. listopada 2011. godine na adresu elektroničke pošte: [email protected]. Dodatne informacije o seminaru možete dobiti putem telefona pozivom na broj: +385 (0)51 265 981.

Official Website: http://crane.hr/novosti/569/startup-srijeda-rijeka-12-listopad

Added by BerislavLopac on October 8, 2011

Interested 1