Voorstraat 71
Utrecht, Utrecht 3512

Van 6 tot en met 9 juni vindt voor de tweede maal de Ragweek Utrecht plaats, waarin studenten zich inzetten om geld in te zamelen voor twee goede doelen. Vorig jaar organiseerde studentenvereniging Spontaan met succes een festival in het ACU tijdens de Ragweek, op woensdag 7 juni zal opnieuw het Spontaan Ragt! festival plaatsvinden! Vanaf 20:00 uur zal in het ACU worden opgetreden door onder andere The Curt, Joost Valk en Reflected. Na de bandjes komen er nog DJs om met hun plaatjes de dansvloer vol te krijgen.. Meer info is te vinden op www.spontaan.tk en www.ragweek.nl.

Entree is 5 euro en gaat naar een goed doel (zie ragweek website).

Added by Jarnim on June 5, 2006

Comments

breun

Meer info op www.spontaan.tk? Nou, hier is al die info: "Ook dit jaar organiseren wij weer een bandjesfestival tijdens de Ragweek!"

Jarnim

Eh ja, dat besefte ik me ook al. Stom genoeg is dit volgens mij de officiƫle Spontaan tekst, die zij (althans ik neem aan dat zij het waren) op allerlei andere websites hebben zitten posten (festival info, utrecht live, verzin het maar). En vervolgens staat er alleen maar minder op die twee urls waar ze naar verwijzen :P.

Interested 2