Turnhoutsebaan 232
Antwerpen, Antwerp

De monitors van het Provinciaal Groendomein Rivierenhof en de Provinciale Jeugddienst nodigen kinderen van 5 tot 15 jaar uit om zich een hele dag uit te leven op de talrijke spel-, sport- en creatieve activiteiten.

Iedereen is welkom. Ben je 12 jaar of jonger zorg dan wel dat je een volwassene meebrengt die een oogje in het zeil houdt. Kom dus met je speelpleinwerking, jeugdbeweging of grabbelpaswerking mee, of overhaal je (groot)ouders of andere familieleden. Zo mis je deze dag niet.

Je kunt heel de wereld zien en beleven! Want op onze grote aardbol valt er heel wat te beleven. Met zowel Europese, Afrikaanse, Amerikaanse, Aziatische en zelfs Australische spelletjes krijg je een beeld van hoe er in de wereld wordt gespeeld.

WAAR: Provinciaal Groendomein Rivierenhof
Turnhoutsebaan 232
2000 Antwerpen
WANNEER: do 3/7/2008 van 10u tot 16u
PRIJS: € 5,00
MEER INFO: tel. 03/60.52.00


Kom je met de jeugdvereniging of met een organisatie (speelpleinwerking, sportvereniging of andere), kun je best vooraf inschrijven. Als je alleen komt, met vriendjes of familieleden maar zonder een organisatie, is vooraf reserveren niet nodig. Meld je wel op de dag zelf aan bij de infobalie.

Official Website: http://terranova.provant.be

Added by Kim Huygens on June 18, 2008

Interested 1