Hendrik van Viandenstraat 13b
Amersfoort, Utrecht 3817AA

De songnight is een JAM waarbij zangers en zangeressen worden uitgenodigd een eigen keuze aan liedjes ten gehore te brengen. Er is per maand plaats voor twee zangers/essen. De begeleiding bestaat uit een ervaren band, en de liedjes komen uit het songnight songbook dat dit seizoen is samengesteld. Verder leveren de artiesten een bijdrage door zelf een song aan te dragen die ze graag willen zingen. Om te zingen op de songnight avonden hoef je geen superster te zijn, wel is enige ervaring gewenst, als je twijfelt kom gerust een keer kijken op een van de avonden. We hopen dat alle zangers en zangeressen van de afgelopen jaren blijven komen! Er is ook plaats om met zang te improviseren, maar wil je repeteren dan word dit van tevoren met je afgesproken.

Dit seizoen wordt er voor het vrij spelen van de muzikanten meer tijd ingeruimd. Per avond wordt er een Jamcoordinator uit het team aangewezen die met iedereen overlegt wie met wie speelt en die bepaald wanneer er gewisseld wordt. Muzikanten zijn op beide avonden van harte welkom, al is er de eerste vrijdag van de maand over het algemeen minder tijd voor de Jam.

De eerste vrijdag van de maand is de repetitieavond waar publiek van harte welkom is, het geluidsniveau is rustig zodat we geconcentreerd kunnen werken. De derde vrijdag van de maand staat er in de Wham een backline en zangversterker, zijn de liedjes voorbereid en is het er vol met publiek en fans van de optredende artiesten, althans zo was het het afgelopen seizoen heel vaak, we hopen dat het dit seizoen net zo succesvol wordt.

Official Website: http://songnight.wham-amersfoort.nl

Added by basss on December 6, 2007

Interested 1