Hajduk Veljkova 11
Novi Sad, Juzhna Bachka

Imamo veliko zadovoljstvo da Vas pozovemo na najveću i najuticajniju IT konferenciju u regionu jugoistočne Evrope- Sinergiju 08.

Preduzeće za organizaciju događaja EXIT Services je ove godine udružilo svoje znanje i iskustvo sa kompanijom Microsoft kako bismo zajednički doprineli daljem razvoju i primeni informacionih tehnologija u Srbiji. Želja nam je da zajedničkim nastupom na konferenciji Sinergija 08, koja će biti održana od 14. do 17. oktobra u Novom Sadu, Srbiju i ceo naš region učinimo prepoznatljivim na svetskoj tehnološkoj mapi.

Kao i prethodnih godina, najeminentniji predavači iz sveta IT-a će Vam predstaviti svoja znanja i iskustva vezana za profesionalno korišćenje informacionih tehnologija. Virtuelizacija, performanse, produktivnost, dostupnost, samo su neke od tema kojima ćemo se baviti na Sinergiji 08, kroz predstavljanje novih proizvoda kao što su Windows Server 2008, Microsoft SQL server 2008 i Visual Studio 2008. Sinergija 08, kao nosilac IT inovacija, će i ove godine biti idealno mesto za učenje, upoznavanje novih tehnologija i konkretnih rešenja koja su na njima zasnovana.

Official Website: http://www.exitservices.rs/sinergija08/

Added by BerislavLopac on July 18, 2008

Interested 1