Voorstraat 71
Utrecht, Utrecht 3512

Het is weer zover! Zeer kort dag deze keer: Vrijdag 30 maart is er weer een Simuze Avond, deze keer wederom in het ACU te Utrecht. Drie uiteenlopende bands, allen uit Utrecht en omstreken, met als afsluiting van de avond de Vitamine ACU DJ's, die o.a. Simuze tracks en dansmuziek van netlabels ten gehore zullen brengen. Vroege vogels ontvangen gratis de compilatie Share This Vibe als ‘vouw-het-zelf-pakket’.

The Odds Against speelt naar eigen zeggen "Freky Baby Rock 'n Roll", wat dat dan ook moge inhouden. De tracks op Simuze beloven in ieder geval een interessant, dansbaar, vreemd en onvoorspelbaar optreden.

Ze stonden al eerder deze maand in het ACU, maar voor wie ze gemist heeft is hier een tweede kans: The Blackboard Jungle is een kwartet dat muziek maakt in het verlengde van Fugazi, Sonic Youth, Idlewilde en Motorpsycho. Nieuw opgenomen materiaal belooft een stevig potje indie-rocken. Binnenkort te vinden op Simuze.

Lesbian Mouseclicks is een electroformatie met tal van invloeden. Ze bestaan sinds 2004, en belanden na hoogtepunten als een verzamel LP van het Duitse label Das Drehmoment en optredens met Legowelt en Polygamy Boys dan toch eindelijk weer in Nederland om deze avond eens flink los te gaan. Voetjes van de vloer!

locatie: ACU, Voorstraat 71 te Utrecht
entree: 5 euro
aanvang: 21:00

Official Website: http://www.simuze.nl/live/nieuws/?p=144

Added by maartenbrinkerink on February 9, 2007

Comments