Burgwal 45 t/m 49
Delft, Zuid-Holland

De PopQuiz is samengesteld en gepresenteerd door de Three Imaginary Boys (MC Madcore, MC Lalas en DJ Madcat). Twee jaar geleden begon dit Utrechtse gezelschap met hun maandelijkse [email protected] In de Domstad zijn inmiddels honderden Utrechtse muziekliefhebbers besmet geraakt met het popquizvirus.

De PopQuiz staat garant voor een gezellig avondje uit voor iedereen, waarbij enthousiast wordt meegezongen, gelachen om anekdotes uit de popgeschiedenis, en de antwoorden op bonusvragen ongegeneerd richting podium worden geschreeuwd. Het fenomeen popquiz is zodoende uit het circuit getrokken van donkere caf├ęs waar een handvol popnerds luisteren naar obscure fragmenten.

Bij de show van Three Imaginary Boys staat de beleving van de popmuziek uit alle tijdperken en alle stijlen centraal. Het etaleren van popkennis komt op het tweede plan. De PopQuiz is een mix van klassieke en nieuwe popquizelementen. Naast nummers raden in de intro- of de coverronde, word je ook getest op je kennis van de allerleukste videoclips. De PopQuiz wordt gespeeld in teams van maximaal drie personen. Voor de beste teams zijn er concertkaartjes te winnen. Maar ook de subtoppers en de teams die eindigen in het 'rechterrijtje' kunnen, dankzij de vele bonusvragen, zomaar in de prijzen vallen!

Meer informatie over de PopQuiz kun je vinden op http://www.threeimaginaryboys.nl.

Bekijk hier een filmpje over de popquiz:
http://www.threeimaginaryboys.nl/video/3ImaginaryBoys.html

Official Website: http://www.speakers.nl/type_activiteiten.php?type_activiteit=52

Added by alper on July 30, 2006

Interested 1