Lijnbaansgracht 234a
Amsterdam, Noord-Holland 1017

Poison The Well is geen band voor mietjes. De band wisselt korte, melodieuze, warme tussenstukken af met pure hardcore, waarbij de decibellen je in groten getale om de oren vliegen.
Namen als Slayer en Hatebreed komen onwillekeurig naar boven bij het meedogenloze metalcoregeweld dat de band tentoonspreidt. Echter, de band weigert zich door de clichématige grenzen van het hardcoregenre te laten beperken en flirt met menig ander onwaarschijnlijk muziekgenre zonder daarmee af te doen aan het pure geluid dat de band kenmerkt. Dit maakt dat Poison The Well de nodige muzikale verdieping krijgt, waar vooral het diverse stemgeluid van zanger Aryeh Lehrer het nodige aan bijdraagt. In april komt de opvolger "Versions" van de uiterst succesvolle voorganger "You Come Before You" uit. Vanavond hiervan een voorproefje in de Melkweg. Gehoorbescherming wordt ten zeerste aanbevolen!

* gratis voor jaarleden.

aanvang:
20:30 uur
open:
19:30 uur
toegang:
€ 13,00 + lidm

Official Website: http://www.melkweg.nl/artikelpagina.jsp?language=nederlands&batchno=1&offset=0&artikelid=37900&disciplineid=muziek&agendaitemid=37901

Added by maartenbrinkerink on March 21, 2007

Interested 1