Bemuurde Weerd
Utrecht, Utrecht

Zaal open: 20:00
Entree: gratis

"Na een overtuigende allereerste editie van Playlab in Utrecht op 30 oktober j.l. staat de tweede alweer voor de deur. ’s Middags elkaar ontmoeten, ’s avonds spelen. Iedere Playlab-sessie komen vijf artiesten samen die nog niet eerder met elkaar hebben gespeeld. Er wordt in de middag gewerkt aan een sessie die in de avond op het podium opgevoerd wordt voor het publiek.

Deze tweede sessie belooft een verrassende te worden. In de laatste week van programmeur Joep Smeets bij Ekko, geeft hij het podium op de valreep nog even weg aan Bob van Heur die een aantal verrassende namen programmeerde. Steven de Bruyn op mondharmonica (El Fish, Rhythm Junks) wordt de sessieleider van deze avond. Hij zal DJ DNA (Urban Dance Squad), drummer Chris Strik, Erik van Loo op contrabas en basgitaar (o.a. Willard Grant Conspiracy) en Boris Zeebroek op gitaar, toetsen en zang (The Hong Kong Dong) samenbrengen in een nieuw spannend muzikaal avontuur.

In 2008 gaan we verder met een serie van vijf Playlabs in Ekko. De eerste sessie in het nieuwe jaar vindt plaats op dinsdag 15 januari 2008 met Liesbeth Esselink (Solex) als sessieleider."

Official Website: http://www.playlab.nl/

Added by breun on November 23, 2007

Interested 1