Bulevar oslobodenja 81/10
Novi Sad, Juzhna Bachka

OpenCoffee Club je pokrenut da bi se omogućilo internet preduzetnicima, programerima, dizajnerima i potencijalnim investitorima da se upoznaju, pricaju i razmenjuju iskustva i sve to u neformalnoj atmosferi.

Official Website: http://www.arraystudio.com/opencoffee-novisad/

Added by thebasti on October 27, 2007

Comments

serbilak

Najsavremniji poslovni klub i press centar u Vojvodini

“Pulitzer” je moderno opremljen i savremeno organizovan prostor za održavanje poslovnih sastanaka i ručkova, press konferencija, banketa, koktela, prijema, prezentacija, predavanja, i svih događanja koja zahtevaju multifunkcionalnost i širok spektar ponuda i svih oblika servisa i usluga.

U sastavu kuće Pulitzer je:

- POSLOVNI KLUB – RESTORAN – MOBILE OFFICE - PRESS & MEDIA CENTAR

Na desetom spratu zgrade Dnevnika sa veličanstvenim pogledom na ceo Novi Sad. U ulici Bulevar Oslobođenja 81 u blizini centra grada i svih važnih institucija. Klub poseduje veliki parking sa ulične strane, kao i VIP parking u dvorištu zgrade.

Savremeni i efikasni!

Velika sala – KLUB RESTORAN je kapaciteta od 80 sedećih mesta i ukupnog kapaciteta do 200 posetioca za različite vrste evenata.
Uz veličanstven pogled na ceo Novi Sad, tu su restoran s internacionalnom kuhinjom, bina, klavir, koktel bar, VIP deo i vinoteka. Prostor je predviđen za poslovne ručkove, večere, bankete, književne tribine, poslovne sastanke, promocije, koncerte… U prostoru je integrisani audio i video multimedijalni sistem za prezentacije, video bim, dva plazma ekrana, wireless internet konekcija, ADSL,...

Kuhinja je internacionalnog tipa u modernom, evropskom stilu, koja prati i prezentuje savremene tokove kulinarstva i zdravu ishranu. U ponudi su posna jela i jela za vegetarijance, makrobiotičare i ljude sa posebnim režimom ishrane.
U restoranskoj ponudi je i konferencijski servis catteringa koji zadovoljava sve standarde i kategorije kvaliteta u okviru angažovanja u objektu i van njega U svakom trenutku smo spremni da propratimo sve manifestacije koje će se održati u restoran – klubu „ Pulitzer“.

serbilak

PRESS centar PULITZER u saradnji sa BTL agencijom
IQUEST COMMUNICATIONS, može da Vam pruži usluge organizovanja i planiranja konferencija za novinare, tribina, skupova, promocija, seminara, dizajniranja i osmišljavanja publikacija, izrada internet prezentacija, multimedijalnih prezentacija i svih marketinških aktivnosti potrebnih za unapređenje i razvoj poslovnih aktivnosti, ukoliko nemate rešen za ove aktivnosti .