Rotterdam, Zuid-Holland

De 33ste editie van het North Sea Jazz Festival vindt plaats op 11, 12 en 13 juli 2008 in Ahoy Rotterdam. De kaartverkoop voor dit evenement gaat officieel van start op zaterdag 10 mei 2008. Gezien het succes van het North Sea Jazz Festival 2007, zijn de verwachtingen voor wat betreft de komende editie hooggespannen. Om de vaste bezoekers tegemoet te komen, biedt de organisatie de mogelijkheid nu al kaarten te bestellen voor het komende festival. Tot 1 april 2008 is het zelfs mogelijk om een Drie-dagen kaart of een All-in kaart met korting aan te schaffen!

Een drie-dagen kaart geeft alle drie festivaldagen toegang tot Ahoy Rotterdam. Eenmaal binnen bepaalt de bezoeker zelf welke concerten hij/zij bij wil wonen, met uitzondering van de Plusconcerten. Hiervoor moet een surplus betaald worden.
• Ticketprijs 2008: € 179 (exclusief servicekosten)
• EARLY BIRD: € 165 (exclusief servicekosten)

Een All-in kaart geeft alle drie festivaldagen toegang tot Ahoy Rotterdam en bovendien ook tot alle Plusconcerten. Tijdens het festival heeft de bezoeker zelfs een eigen stoel in de Amazon, waar de Plusconcerten plaatsvinden. Indien een artiest twee aansluitende plusconcerten geeft, geldt de All-in kaart uitsluitend voor het tweede concert.
• Ticketprijs 2008 : € 335 (exclusief servicekosten)
• EARLY BIRD: € 320 (exclusief servicekosten)

Official Website: http://www.northseajazz.com/

Added by Miek37 on January 17, 2008