Školska 3, Moravice
Vrbosko, Primorsko-Goranska 51325

Pozdrav razmjenjivaci i oni koji ce to tek postati!

Prije odlaska nekolicine u Beriln odlucili smo organizirati jedan NSND u Moravicama.

Ovaj NSND je zamisljen da se dogodi 8. i 9. prosinca ove godine (subota i nedjelja).
U prilogu je i pismo kojim se sve objasnjava. Naglasak bi ovaj put bio na cilj o kojem stalno govorimo kako ga nema - je da se stabiliziraju lokalne zajednice entuzijasta u Puli, Rijeci , Splitu i Moravicama. Naime , u Splitu i Rijeci već su oformljene grupe vođene idejom, ili po uzoru na spomenutu grupu Razmjene vještina koja se okuplja u Zagrebu.

Domacin ce biti Forum mladih Moravice i Manson (kojeg neki I poznaju i zauprave, a neki sa IRC kanala razmjene).

Moravice su, za one koji ne znaju ovdje: gogle mapa.

sada nekoliko tehnickih detalja:

Putovanje:
Za ekipu iz Zagreba preporuca se putovanje vlakom. povratna karta vlakom Zagreb – Moravice – Zagreb- iznosi oko 115kuna.
Split vjerovatno neko vozilo na kotacima, i Rijeka… za ostale krajeve nemam ideju

Smjestaj: privatni smjestaj i za to za sada imamo dvije opcije, uglavnom su to apartmani ili kuce za odmor, gdje po glavi cijena ne bi trebala premasivati 100 – 120 kuna po noci.

Hrana: ima jedan restoran, sa kojim se mozemo dogovoriti oko menija i ostalih detalja, a buduci da je smjestaj privatan, postoji i opcija da se nesto skuha.

Forum mladih Moravice ce nas ugostiti u svojim prostorijama gdje ce se odvijati program. Vise o tome ocekujte od Mansona, a vise o samom programu i temama kojima bismo se bavili od Marcella.

Bilo bi dobro da u ovom prvom krugu se izjasnite zelite li ici, sudjelovati, koji su vam eventualni problemi u vezi toga, prijedlozi, ideje. Jedino sto se ne moze promjeniti je lokacija i datum.

Cim prije se dobije okviran broj sudionika, biti ce lakse organizirati smjestaj i hranu, a imajmo na umu prekrasan krajobraz Gorskog kotara pretpan snijegom pocetkom mjeseca prosinca... i malo mjesto Moravice...
pozdrav iz hladnog Dubrovnika

Maris

Official Website: http://www.razmjenavjestina.org

Added by marcell on December 5, 2007

Interested 2