Erasmusplein
Nijmegen, Gelderland

Als je iets activistisch wilt doen dit jaar, dan moet je zéker naar het Nederlands Sociaal Forum in Nijmegen komen!

http://www.sociaalforum.nl

In het weekend van 19 tot 21 mei 2006 staat Nijmegen in het teken van het tweede Nederlands Sociaal Forum. Onder het motto 'een andere wereld is mogelijk' zullen duizenden bezoekers deelnemen aan meer dan 150 workshops, een filmfestival en debatten. Verder is er een cultureel programma met ondermeer een optreden van de populaire live- band Zuco 103.

Dit bericht mag doorgestuurd worden.

Praktisch:
Gratis pendelbussen vanaf NS-station Nijmegen

Op zaterdag 20 mei rijden er tussen 10.00 en 19.00 uur speciale pendelbussen van het NS-station Nijmegen naar de universiteitscampus en weer terug.
De bussen vertrekken ieder kwartier vanaf busperron A op het station. Vandaar rijden ze rechtstreeks naar het Erasmusplein waar de ingang van het Nederlands Sociaal Forum zich bevindt. De rit duurt ongeveer 10 minuten. De pendelbussen zijn gratis.
Op vrijdag 19 mei en zondag 21 mei rijden er geen gratis pendelbussen. Je kunt dan wel gebruik maken van de reguliere buslijnen: Neem op vrijdag buslijn 7 of 11 en stap uit bij de halte Houtlaan/Erasmusgebouw. De ingang van het NSF is op het Erasmusplein aan de voet van de torenflat van het Erasmusgebouw. Neem op zondag de buslijn 6 of 11 tot aan de halte Tandheelkunde. De ingang van het NSF is op zondag in de Aula aan de Comeniuslaan.

Official Website: http://www.sociaalforum.nl

Added by jolarti on May 14, 2006

Interested 1