Turinina 3/IV
Zagreb, Grad Zagreb 10000

MSCommunity u suradnji s organizacijom INETA, Croatian chapter organizira svoj drugi godišnji CodeCamp!

Pridružite nam se 18.10.2008 u Zagrebu na još jednom CodeCamp događaju! Kao i prošle godine i ove godine se nadamo okupiti najbolje ljude u našoj zajedničkoj IT zajednici pod okriljem jednodnevnog događaja prepunog odličnog sadržaja, nagrada, te zanimljivih diskusija!

Događanje će se održati po formi svjetski poznatih CodeCamp događanja. Ovaj jednodnevni događaj jest osmišljen da bih omogućio razvojnim inženjerima da podjele svoja znanja i iskustva s kolegama iz razvojne zajednice.

U skladu s ostalim CodeCamp događanjima u svijetu i ovaj CodeCamp će biti besplatan, orijentiran kako sadržajem, tako i organizacijom na vas - članove naše razvojne zajednice!

Više informacija o događanju, sadržaju, strukturi i svemu onome što možete očekivati možete pročitati čitajući neke od odgovora na učestalo postavljena pitanja na stranici "CodeCamp FAQ" unutar sekcije "CodeCamp Informacije"!

Također, zbog ograničenog broja mjesta, kao i daljnjih obavijesti prijava na događaj je obvezna! Registrirajte se na vrijeme, te tako rezervirajte sebi mjesto na ovom jedinstvenom događaju naše razvojne zajednice!

Radujemo se vašem prisustvovanju!
Organizacijski tim

Official Website: http://codecamp.mscommunity.net

Added by BerislavLopac on October 12, 2008

Interested 1