Zagrebačka avenija 100 a
Zagreb, Grad Zagreb 10090

MobilityDay 2011 konferencija, namijenjena donosiocima odluka i IT profesionalcima koji se bave poslovnim i tehnološkim aspektima mobilnih rješenja, u organizaciji tvrtki Mobendo i Citus održati će se 21.09.2011. godine u Hotelu Antunović, Zagreb, Hrvatska.

Središnja tema konferencije je Povezivanje mobilnih uređaja sa servisima i podacima u računalnom oblaku.

ONLINE konferencija: Mobility Day konferenciju možete pratiti i putem Interneta!

Predavanja će držati vodeći strani i domaći stručnjaci na području mobilnog razvoja i mobilnog poslovanja, među kojima posebno ističemo Microsoft MVP-e iz Hrvatske, Bosne i Herzegovine, Engleske i Njemačke, te stručnjaci iz Microsofta, Nokie, VIPneta, Samsunga i SAP-a.

Predavanja će bila podijeljena u tri smjera:

* Poslovni smjer namijenjen je IT menadžerima, savjetnicima i donosiocima poslovnih odluka. U ovom smjeru će biti govora o vrijednosti uvođenja mobilnih uređaja u svakodnevno poslovanje, uz prikaz konkretnih primjera iz prakse.

* Razvojni smjer namijenjen je projektantima i razvojnim inženjerima s temama iz razvoja mobilnih rješenja kako na Windows Phone 7 platformi, tako i ostalim platformama poput iPhone, Android, Symbian, Bada ...

* ITPro smjer namijenjen je projektantima i sistem inženjerima koji žele čuti više o integraciji sa poslužiteljima, kao što je Lync Server, Exchange Server, SQL Server, te o održavanju i masovnoj implementaciji uređaja (svih vrsta) u poslovnoj okolini.

Official Website: http://www.mobilityday.com

Added by BerislavLopac on September 16, 2011

Interested 1