Zagrebačka avenija 100 a
Zagreb, Grad Zagreb 10090

Predavanja će držati vodeći Microsoft (Redmond i UK) te domaći stručnjaci na području mobilnog razvoja i mobilnog poslovanja.

Predavanja će biti podijeljena na tri segmenta: Poslovni Smjer i Razvojni Smjer i ITPro Smjer
- Razvojni smjer namijenjen je projektantima i razvojnim inženjerima, sa predznanjem o u radu sa alatom Visual Studio 2005, a predavanja su fokusirana na primjenu postojećih znanja u razvoju mobilnih rješenja, sa naglaskom na Windows Mobile 6.0
- ITPro Smjer namijenjen je projektantima i sistem inženjerima, a biti će govora o integraciji sa poslužiteljima poput Exchange Server, SQL Server, Office Communication Server 2007, te održavanjem i masivnom implementacijom uređaja u poslovnoj okolini.
- Poslovni Smjer namijenjen je IT menadžerima, savjetnicima i donosiocima poslovnih odluka. U ovom smjeru će biti govora o vrijednosti uvođenja mobilnih uređaja u svakodnevno poslovanje uz prikaz konkretnih primjera iz prakse.

Sudionici će se upoznati s najnovijim mobilnim tehnologijama i rješenjima baziranim na Microsoftovim proizvodima, a imat će priliku doznati više o najnovijim i nadolazećim proizvodima, kao što su SQL Server CE, Windows Mobile 6.0 i podrška za razvoj mobilnih rješenja koja dolazi uz Visual Studio 2008.

Svaki sudionik konferencije će dobiti konferencijsku torbu i majicu, te poklone, posebne ponude i promotivne materijale sponzora

Official Website: http://www.mobilityday.com

Added by BerislavLopac on July 27, 2007