Zagrebačka avenija 100 a
Zagreb, Grad Zagreb 10090

Sa zadovoljstvom vam najavljujemo Mobility Day 2008 konferenciju, u organizaciji tvrtki Mobendo d.o.o. i Citus d.o.o..
Mobility Day 2008 je skup namijenjen IT profesionalcima koji se bave Microsoft mobilnom tehnologijom – poslovnim aspektima, razvojem aplikacija, infrastrukturom, održavanjem.

Ovom prilikom pozivamo vas da rezervirate vrijeme u svojem kalendaru 9. rujna 2008. i sudjelujete na skupu pod nazivom Mobility Day 2008 koji će se održati u hotelu Antunović, Zagreb.

Predavanja će držati vodeći strani i domaći stručnjaci na području mobilnog razvoja i mobilnog poslovanja.

Predavanja će biti podijeljena na tri segmenta: Poslovni Smjer, Razvojni Smjer i ITPro Smjer

- Razvojni smjer: namijenjen je projektantima i razvojnim inženjerima, sa predznanjem o u radu sa alatom Visual Studio, a predavanja su fokusirana na primjenu postojećih znanja u razvoju mobilnih rješenja, sa naglaskom na Windows Mobile 6.x
- ITPro Smjer: namijenjen je projektantima i sistem inženjerima, a biti će govora o integraciji sa poslužiteljima poput Exchange Server, SQL Server, Office Communication Server 2007, te održavanjem i masivnom implementacijom uređaja u poslovnoj okolini.
- Poslovni Smjer: namijenjen je IT menadžerima, savjetnicima i donosiocima poslovnih odluka. U ovom smjeru će biti govora o vrijednosti uvođenja mobilnih uređaja u svakodnevno poslovanje uz prikaz konkretnih primjera iz prakse.

Sudionici će se upoznati s najnovijim mobilnim tehnologijama i rješenjima baziranim na Microsoftovim proizvodima, a imat će priliku doznati više o najnovijim i proizvodima, kao što su SQL Server CE, Windows Mobile 6.x i podrška za razvoj mobilnih rješenja koja dolazi uz Visual Studio 2008.

Svaki sudionik konferencije će dobiti konferencijske materijale, te poklone, posebne ponude i promotivne materijale sponzora.

Bogate i atraktivne nagrade za polaznike konferencije osigurali su organizatori i sponzori.

Veselimo se Vašem dolasku!

Official Website: http://www.mobilityday.com/

Added by BerislavLopac on July 10, 2008

Interested 1