Haarlemmerweg 8-10
Amsterdam, Noord-Holland

Kom jij ook?

De Masterclass Social Media 2009 over de online event praktijk is in aantocht. Alles wat je altijd al wilde weten over online promotie, Social Media, Twitteren, LinkedIn, Web 2.0, weblogs, communities en online event management tools: je hoort het hier!

De huidige economische situatie en de ontwikkelingen op het gebied van technologie en internet zorgen ervoor dat de toekomst van de evenementenbranche nooit meer hetzelfde zal zijn. Sociale media vertegenwoordigen een nieuwe manier van communiceren met klanten: van push naar pull, van eenrichtingsverkeer naar dialoog, van massacommunicatie naar persoonlijke communicatie.

Sociale media en online technologieën zijn niet voor niets ‘hot’. Ze versterken de beleving, duur en reikwijdte van evenementen. Daarnaast dragen zij bij aan kostenbesparingen en helpen zij om in een korter tijdsbestek een groter bereik te realiseren.

De Masterclass biedt concrete tips, inspiratie en handvatten om direct mee aan de slag te kunnen. Laat je inspireren en informeren door het interactieve programma en de interessante sprekers uit binnen- en buitenland!

Added by Liza Bergman on May 1, 2009