TBD
Leiden, Zuid-Holland

Leidse Jazzweek 2009

Muzikaal evenement voor elke Leidenaar

De Leidse Jazzweek komt er weer aan! Van 21 januari tot en met 25 januari staat Leiden in het teken van Jazz. Het programma is rond, de locaties zijn geboekt en het belooft weer een knallend festival te worden. Op het programma staat voor ieder wat wils; van blues tot soul, van jazz tot pop. Lokale en internationale artiesten geven op verschillende podia acte de presence. Op woensdag wordt het festival ingeluid met de traditionele opening en kroegentocht. Apotheose van de Leidse Jazzweek is op zaterdagavond, als in Holiday Inn het Keytown Festival plaatsvindt. Op verschillende podia spelen dan tegelijkertijd grote namen uit de jazzwereld.

Alle informatie over artiesten en speeldata vindt u op de pagina programmering. Kaarten voor een aantal concerten gaan vanaf dinsdag 28 oktober in de voorverkoop. U kunt dit jaar uw kaarten online bestellen via Easyticket.

Onze speciale dank gaat uit naar onze sponsoren en naar de vele vrijwilligers van de Leidse Jazzweek. Zonder hen zou dit fantastische festival niet mogelijk zijn!

De organisatie wenst u een fantastische Leidse Jazzweek toe. Heel graag tot 21 januari 2009!

Official Website: http://www.leidsejazzweek.nl/default.asp?id=790

Added by Ludovic Hirlimann on January 19, 2009

Interested 1