Ruigoord 15
Amsterdam, Noord-Holland 1047HH

Het jaarlijks Landjuweelfestival te Ruigoord is als vanouds een ontmoeting voor actieve deelnemers, honderden mensen uit verschillende culturen wisselen vijf dagen lang ideeën uit op het gebied van kunst, cultuur, het milieu, vormen van samenleven en het overleven. Ruigoord is een schakel in een internationaal netwerk van Culturele Vrijplaatsen, waar zonder commercieel oogmerk geëxperimenteerd kan worden met projecten van allerlei aard.

In het bestaande concept van het Landjuweel, is er dit jaar gekozen voor het thema 'Fair Energy': we voeren dit jaar geen elektriciteit aan en maken ook geen gebruik van generatoren, alle energie zal zelf opgewekt worden. De intentie is niet alleen de hoeveelheid energie die we genereren, maar vooral dát we met organische middelen zelf energie gaan genereren. We móeten anders met energie om gaan en dat kan door zelf in je eigen wijze van leven andere manieren toe te passen. Festivals zijn de manier om elkaars visie te vernemen en collectieve krachten te benutten.

We pretenderen dit jaar niet direct geheel groen of ecologisch te zijn maar wel een stap in de goeie richting te zetten, zowel filosofisch als praktisch, zowel door het programma als door de bezoekers.

Kaartjes:
Voor vijf dagen kamperen, muziek, theater, poëzie, beeldende kunst en onverwachte happenings kost een entreebewijs aan de poort van het festival 35 euro en zijn kinderen tot en met 14 jaar gratis. In de voorverkoop echter zijn de entreebewijzen tot 20 juli voor het gehele festival verkrijgbaar á 25 euro en er zijn twee mogelijkheden om ze te bestellen:
1. Stort 25 euro op gironr: 9517717 t.n.v. Stichting Landjuweel te Amsterdam o.v.v. Landjuweel 2006. Vergeet vooral je naam en adres niet!

2. Vanaf vrijdag 28 april tot 20 juli kunnen kaarten gekocht worden bij coffeeshop de Supermarkt, Frederik Hendrikstraat 69. We vragen mensen die in Amsterdam wonen om vooral deze mogelijkheid te gebruiken; dat scheelt administratie.

Official Website: http://landjuweelfestival.nl/

Added by mvexel on July 2, 2006

Interested 2