Møllendalsveien 46 A 5009
Bergen, Hordaland Fylke 5054

WORKSHOP MED TIAGO RODRIGUES OG INITIATIVTAKERNE TIL KUNSTIKIT.

Tiago Rodrigues er en av de fremste ressigørene og skuespillerne i Portugal. Han jobber jevnlig med TG Stan, og underviser ved den annerkjente danseskolen, PARTS i Belgia. Som gjestelærer og workshop leder er han etterspurt over store deler av Europa. I denne workshoppen får man et grundig innblikk i Rodrigues' tilnærming til skapelsesprosessen, hvor han som oftest jobber ut i fra materiale fra eksterne kilder.
Her får man også for første gang sett de 12 bestillingsverkene som utgjør "kittet" bak Kunstikit, og åpner for en leken og inspirerende pratisk del av workshoppen. Dette underbygger de innsiktsfulle observasjonene og strategiene som Rodrigues legger frem.
Initiativtakerne til Kunstikit, Leo Preston og Veronica Thorseth er begge erfarne scenekunstnere, fra ulik bakgrunn. Dette gir workshoppen, og utforskingen av "kittet" stor bredde.
Workshoppen er for profesjonelle performance -og scenekunstner, eller snart ferdig utdannede kunstnere. Den koster bare 300,- for begge dagene (gratis for dansere som er proda-registrert).
Kunstikit er et spennende, landsdekkende prosjekt som har som mål å styrke nettverk og dialog mellom kunstnere fra ulike felt. Kunstikit er også en spesiell hyllest til den performative, utøvende kunsten.

For påmelding og mer info, sjekk ut www.kunstikit.no
Eller send e-post til:
[email protected]

Workshopen finner sted på Bergen Dansesenter (UFS Verftet) i studio 1 i 4. etg.

Added by History Disposal Unit on September 9, 2011