Keizerstraat 101
Breda, Noord-Brabant 4811

Het Leidse dj trio Kraak & Smaak treedt op compleet met live band! De aantrekkelijke sound van Kraak & Smaak kenmerkt zich door de aanstekelijke combinatie van moddervette funk, catchy vocalsamples en pompende breaks en beats. Ze zijn momenteel bezig met een nieuw album en de Kraak & Smaak-versie van Sarah Bettens’ Come On Over Here is pas geleden gereleased voor radiopromotie.

In het begin van dit jaar werd Kraak & Smaak’s album Boogie Angst opnieuw uitgebracht met een extra cd vol met nieuwe remixen. En ook met hun nieuwe EP Keep Me Home doen ze het weer goed met een vrolijke, energieke, swingende en extreem dansbare plaat.
Dit vond ook Faithless, de band waarvoor Kraak & Smaak dit jaar het voorprogramma deed in Ahoy, Gelredome en het Sportpaleis in Antwerpen. Support optredens in het buitenland voor de Engelse groep konden niet doorgaan vanwege de negatieve klank van de Engelse uitspraak van Kraak & Smaak: Crack & Smack?

Het Leidse trio, dat begon in 2003, bestaat uit Wim Plug, Mark Kneppers (ook wel bekend van Wipneus & Pim) en Oscar de Jong. Zij maakten in 2004 internationale furore met de single Money In The Bag.

Added by pietervanharen on October 31, 2007

Interested 1