Oosterdokskade 143
Amsterdam, Noord-Holland 1011 DL

Op 14 november 2008 organiseert Mediamatic i.s.m. Stichting DOEN Kom je ook?, een symposium over web 2.0 in erfgoed en cultuur. Hoe kunnen culturele organisaties nieuwe media gebruiken om meer bezoekers te trekken en de betrokkenheid van het publiek te vergroten? Kom je ook? is een dag vol inspirerende voorbeelden, internationale sprekers, de beste en meest inspirerende web 2.0 voorbeelden en een wedstrijd met uitzicht op subsidie!

Op Kom je ook? spreken de internationale web 2.0 experts Nina Simon (VS), Mike Ellis (UK) en Shelley Bernstein (VS). Er zijn presentaties over succesvolle Nederlandse web 2.0 toepassingen. Workshops waarin deelnemers onder begeleiding van specialisten werken aan hun eigen web 2.0 plan, en een interactieve sessie over sociale netwerken. Kom je ook? wordt georganiseerd door Mediamatic en Stichting DOEN om het gebruik van nieuwe media en participatie in cultuur te stimuleren.

Het symposium is ook bedoeld als een uitdaging voor culturele organisaties. 's Middags kunnen zij hun eigen web 2.0 idee pitchen voor een jury. De beste 3 ideeën uit de pitch winnen een gratis DOEN clinic, een eendaagse workshop waarin het plan samen met specialisten wordt uitgewerkt. Deze plannen maken kans op financiering door Stichting DOEN!

Informatie: http://www.mediamatic.net/komjeook
Direct aanmelden door te klikken op deze link: http://www.mediamatic.net/komjeook_rsvp

Official Website: http://www.mediamatic.net

Added by Mediamatic on October 9, 2008

Interested 1