Uiterstegracht 142
Leiden, Zuid-Holland

De mannen van Klavan hebben allemaal een ruime geschiedenis en ervaring in zeer uiteenlopende muzikale richtingen. Het geen ze bij elkaar bracht is de liefde voor prachtige gepassioneerde muziek. Balkan, Klezmer... Manouche zijn een paar muziekvormen waar wij onze inspiratie vandaan halen. Hier en daar wat covers maar toch vooral eigen werk en aangezien wij ons het beste uiten in het Nederlands besloten we ook in deze taal te zingen. Een lach en een traan maar toch vooral een dampend feest is wat we willen..

===

De LVP (Leidse Vereniging van Popmuzikanten) organiseert 2 x per maand een concert in de Q-bus, de zaal van muziekcentrum Het Muziekhuis in Leiden. Deze concertreeks, Project 24 genaamd, is in het leven geroepen om aanstormend Leids talent een podium te geven waar zij 'hun ding kunnen doen'. Van de Project 24 concerten worden audio en video opnames gemaakt en de concerten zijn live op internet te volgen. Vanaf 20:00 uur interviews met de bandleden en rond 21.00 het concert. Meer informatie over Project 24 is te lezen op http://tsjahdata.nl/proj24/index.html
Vanaf 5 september 2008 gaat de 2e reeks van start: De avonden beginnen om 20:00 uur met de Wiebe & Sjoerd Show waarna het concert rond 21:00 uur aanvangt. Op http://www.lvp-site.nl:8000/ kan men een groot archief van jonge en oude Leidse muziek uit heden en verleden vinden.

Official Website: http://tsjahdata.nl/proj24/agenda/Bandpaginas/klavan.html

Added by wilkoe on February 1, 2009

Interested 2